Λαμαρίνες Επικάλυψης

Αυλακωτές

Διαμορφωμένο έλασμα κυματοειδούς μορφής για την επικάλυψη στεγών και την πλαγιοκάλυψη όψεων κτιρίων, το οποίο παράγεται από χάλυβα Αλουζίν.

Οι λαμαρίνες αλουζίν (45% Zn, 55% Al),με το λαμπερό ασημί τους χρώμα , επικαλύπτονται και στις δύο πλευρές τους με ένα κράμα αλουμινίου-ψευδαργύρου. Αυτό προστατεύει τον χάλυβα βάσης όχι μόνο παρέχοντας φραγμό στα στοιχεία διάβρωσης και σκουριάς αλλά παράληλα προσδίδοντας του ηχομονοτικές και πυρίμαχες ιδιότητες. Παρέχει έως και 6 φορές μεγαλύτερη προστασία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και επιβαρημένα περιβάλλοντα απ’ότι το απλό αντίστοιχο γαλβάνισμα με ψευδάργυρο.

Τραπεζοειδείς

Διαμορφωμένο έλασμα τραπεζοειδούς μορφής για την επικάλυψη στεγών, βιομηχανικών χώρων, πόρτες, αποθήκες και την πλαγιοκάλυψη όψεων κτιρίων, το οποίο παράγεται σε 3 βασικές κατηγορίες: χάλυβα Αλουζίν, προβαμμένο κεραμιδί (RAL ≈ 3016) και προβαμμένο λευκό (RAL ≈ 9002).

Τραπεζοειδείς Σχήμα Πάνελ

Διαμορφωμένο έλασμα τραπεζοειδούς μορφής για την επικάλυψη στεγών,  πλαγιοκάλυψη όψεων κτιρίων, όπως επίσης και για προεκτάσεις σκεπών από πάνελ, το οποίο παράγεται σε 3 βασικές κατηγορίες: χάλυβα Αλουζίν, προβαμμένο κεραμιδί (RAL ≈ 3016) και προβαμμένο λευκό (RAL ≈ 9002).

Τύπου Κεραμιδιού

Αποτελεί μια πιο ανεπτυγμένη και τελειοποιημένη μορφή μεταλλικής στέγης με την μορφή κεραμιδιού η οποία προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασσικού γαλλικού κεραμιδιού της κεραμοποιίας, χωρίς όμως τα μειονεκτήματά του.

Το βάρος του είναι μόνο το 1/10 του βάρους του αντίστοιχου κεραμιδιού της κεραμοποιίας, η δε αντοχή του υλικού κατασκευής, εξασφαλίζει την πλήρη βατότητα της στέγης, χωρίς καμία παραμόρφωση. Βρίσκει εφαρμογή σε δύριχτες και πολύριχτες στέγες.

Κορφιάς (Γαλβανιζέ - Aluzinc)

Πρέσα διαμόρφωσης κορφιά σκεπής
για φύλλα και πάνελ επικάλυψης.
Διατίθεται για τραπεζοειδή φύλλα επικάλυψης
τύπου 39-125-750/875 και 40-250-1000.