ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΛΗΣΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Σύγχρονες ιδιόκτητες, πλήρως εξοπλισμένες, εγκαταστάσεις αποθήκευσης εμπορευμάτων, στεγασμένης επιφάνειας περίπου 5.500 τ.μ. σε οικοπεδική έκταση 13.000 τ.μ. στην περιοχή Λουτρά Πηγής του Δήμου Αρκαδίου και σε απόσταση 700 μ. από τον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης.

ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το δεύτερο εξάμηνο του 2008, τέθηκε σε λειτουργία η νέα μονάδα επεξεργασίας προϊόντων χάλυβα της εταιρείας μας. Στην βιομηχανική περιοχή Λατζιμά του Δήμου Αρκαδίου και σε ιδιόκτητη oικοπεδική έκταση 29.000 τ.μ. κατασκευάστηκαν σύγχρονες εγκαταστάσεις ωφέλιμης στεγασμένης επιφάνειας 6.000 τ.μ.

Όραμα, Αποστολή & Αξίες

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της σχέσης ποιότητας-τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε και για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε σε άμεση και καθημερινή επαφή με τους προμηθευτές μας – παραγωγούς πρώτων υλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναζητώντας τις πιο συμφέρουσες τιμές προϊόντων με υψηλά διεθνή πρότυπα.

Σαν επίκεντρο των προσπαθειών μας έχουμε θέσει την εξυπηρέτηση του πελάτη τον οποίο αντιμετωπίζουμε σαν τον στενότερο συνεργάτη και φίλο μας. Μέσα από αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του με ευελιξία και διορατικότητα, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα, προηγμένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Οδηγός και κατευθυντήρια δύναμη στο έργο μας είναι η αγάπη για το μέταλλο και ο σεβασμός στους δικούς μας ανθρώπους που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια, εμπνέοντάς μας να αποδεχτούμε την πρόκληση και το στοίχημα ζωής για συνέχεια της μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης.