Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Timeline

1924
1924

το χθες – ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία μας αρχίζει γύρω στο 1900, στα μέρη της Σμύρνης και αργότερα στο Ρέθυμνο το 1924 όπου ο παππούς μας Δημητρός Κ. Τζέτζος με τους δύο γιους του, τον Αντώνη και τον Κίμωνα, ξεκίνησαν με το καμίνι, το φυσερό, το αμόνι και το σφυρί να δουλεύουν το σίδερο. Στην αρχή εργάστηκαν σαν καροποιοί, μηχανουργοί και τορναδόροι και στη συνέχεια κατασκευαστές και λιανέμποροι. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν την ηλεκτροσυγκόλληση και τον μηχανουργικό τόρνο στην Κρήτη και υπήρξαν απ’ τους λίγους τεχνίτες που σαν υπεργολάβοι μηχανουργοί δούλεψαν για την κατασκευή του παλαιού οδικού δικτύου της Κρήτης, αλλά και για την ηλεκτροδότηση του νησιού. Από το 1964 επέκτειναν τις δραστηριότητές τους στην κατασκευή και τοποθέτηση στοιχείων μεταλλικών κτιρίων και από το 1974 ξεκίνησαν το εμπόριο μετάλλων και ηλεκτρικών εργαλείων. Η εργατικότητά και το ταλέντο τους στην επεξεργασία και τη μορφοποίηση του σίδηρου, τους παρότρυνε και τους ενέπνευσε να συνεχίσουν και να προοδεύσουν.

Το 1990 ιδρύθηκε η ΤΖΕΤΖΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ, μία εταιρεία που αντιπροσώπευε οίκους παραγωγής προϊόντων μετάλλου τα οποία προωθούσε στους εμπόρους και τους μεγάλους κατασκευαστές της Κρήτης.

Η συνεχής όμως ανάπτυξη της τοπικής αγοράς με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε προϊόντα χάλυβα, οδήγησαν στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας η οποία θα είχε την δυνατότητα να προμηθεύει άμεσα τους πελάτες της σε ανάλογα προϊόντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

2021
2021

το σήμερα – ΕΔΡΑΙΩΣΗ

Έτσι, στις αρχές του 1999 ιδρύθηκε η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με σκοπό τη χονδρική διάθεση και επεξεργασία προϊόντων μετάλλου.

Σε μισθωμένες αρχικά εγκαταστάσεις των 800 μ2 και με ένα μόνο μεταφορικό μέσο διανομής, άρχισε να αναπτύσσει τις δραστηριότητες της επιδιώκοντας την διεύρυνση του πελατολόγιου της και την κάλυψη των δημιουργούμενων αναγκών.

Σήμερα και μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας προϊόντων μετάλλου, η εταιρεία μας, υλοποιώντας συνεχώς νέα επενδυτικά προγράμματα διαθέτει:

  • Σύγχρονες ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 5.500 τ.μ σε οικοπεδική έκταση 13.000 τ.μ. περίπου, στη θέση Λουτρά Πηγής του Δήμου Αρκαδίου στο Ρέθυμνο όπου φιλοξενούνται τα γραφεία, οι αποθήκες και το κέντρο διανομής των ετοίμων προϊόντων.
  • Νεόδμητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. σε έκταση 29.000 τ.μ. στην παρακείμενη τοποθεσία «Λατζιμάς» όπου γίνεται η επεξεργασία των προϊόντων μετάλλου με τη χρήση σύγχρονων αυτοματοποιημένων συστημάτων παραγωγής.
  • Στόλο γερανοφόρων αυτοκινήτων μεταφοράς εμπορευμάτων για τον άμεσο- σε καθημερινή βάση- ανεφοδιασμό των πελατών μας σε όλη την Κρήτη.
  • Μόνιμα και επαρκή αποθέματα προϊόντων χάλυβα τα οποία διατίθενται στους πελάτες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
  • Έμπειρο, πρόθυμο και φιλικό προσωπικό.
2030
2030

το αύριο – ΣΤΟΧΟΙ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της σχέσης ποιότητας-τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε και για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε σε άμεση και καθημερινή επαφή με τους προμηθευτές μας – παραγωγούς πρώτων υλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναζητώντας τις πιο συμφέρουσες τιμές προϊόντων με υψηλά διεθνή πρότυπα.

Σαν επίκεντρο των προσπαθειών μας έχουμε θέσει την εξυπηρέτηση του πελάτη τον οποίο αντιμετωπίζουμε σαν τον στενότερο συνεργάτη και φίλο μας. Μέσα από αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του με ευελιξία και διορατικότητα, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα, προηγμένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Οδηγός και κατευθυντήρια δύναμη στο έργο μας είναι η αγάπη για το μέταλλο και ο σεβασμός στους δικούς μας ανθρώπους που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια, εμπνέοντάς μας να αποδεχτούμε την πρόκληση και το στοίχημα ζωής για συνέχεια της μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης.