Πάνελ Πολυουρεθάνης

Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν άριστη θερμομονωτική λύση με χαμηλό κόστος και ιδιαίτερη αισθητική.

Είναι σχεδιασμένα, για την επικάλυψη κυρίως των στεγών των κτιρίων, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πλήθος άλλων εφαρμογών όπως στέγαστρα, πέργκολες, parking, αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταλλικά κτίρια, οικίσκους, λυόμενα σπίτια και πολλές ακόμη κατασκευές.
Σε σχέση με τα παραδοσιακά κεραμίδια έχουν σημαντικά λιγότερο κόστος αγοράς, μεταφοράς και τοποθέτησης ενώ είναι πλήρως θερμομονωτικά και υγρομονωτικά .

Αποτελούνται από δύο διαμορφωμένες και γαλβανισμένες λαμαρίνες οι οποίες επιπρόσθετα είναι ασταρωμένες πριν βαφούν.

Ανάμεσά τους περιέχεται σκληρός αφρός διογκωμένης πολυουρεθάνης, με ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί ως διογκωτικό χημικό πρόσθετο το πεντάνιο και όχι με χημικά εμπλουτισμένα με υδροχλωροφλουοράνθρακες τα οποία καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος της ατμόσφαιρας.

Ο αφρός είναι άοσμος, δεν επιτρέπει την δημιουργία μούχλας και μυκήτων, παραμένει ουδέτερος χημικά, και η υγρασία δεν αλλοιώνει τις μηχανικές του ιδιότητες. Επιπλέον δεν είναι εύφλεκτος και είναι κατάλληλος για κτήρια με απαιτήσεις πυραντίστασης των δομικών τους στοιχείων. Τέλος, δεν μεταδίδει την φωτιά, είναι δύσκολο να αναφλεγεί, έχει ελάχιστη, παραγωγή καπνού και δεν παράγει φλεγόμενα ή μη, σωματίδια.

  • Ποικιλία χρωμάτων κατά RAL
  • Μήκος: 2 – 12 μέτρα
  • Πάχος: 20 – 100 χιλιοστά
  • Κάλυψη: 1 μέτρο

Οροφής

Πλαγιοκάλυψης